Gorenje širi ponudu u BiH

Bez autora
Mar 24 2010

Slovenački proizvođač kućanskih aparata "Gorenje" otvorio je u srijedu u Sarajevu, povodom 60 godina postojanja, prvi savremeni studio u BiH površine 700 metara kvadratnih. Otvaranjem ovog studija želi se dati veća vrijednost ponudi u BiH. U novootvorenom interaktivnom studiju mogu se pronaći kuhinje, kućni aparati i kupatila, a kupcima će biti ponuđene i usluge arhitekte, koji će im dizajnirati kuhinje i kupatila, a čija će rješenja posjetioci moći da vide na licu mjesta.

Gorenje širi ponudu u BiHSlovenački proizvođač kućanskih aparata "Gorenje" otvorio je u srijedu u Sarajevu, povodom 60 godina postojanja, prvi savremeni studio u BiH površine 700 metara kvadratnih.

Direktor "Gorenje-komerca" u Sarajevu Robert Polšak istakao je da se otvaranjem ovog studija želi dati veća vrijednost ponudi u BiH.

On je naglasio da se u novootvorenom interaktivnom studiju mogu pronaći kuhinje, kućni aparati i kupatila, a kupcima će biti ponuđene i usluge arhitekte, koji će im dizajnirati kuhinje i kupatila, a čija će rješenja posjetioci moći da vide na licu mjesta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik